Cases

Her er et lille udpluk af nogle af de opgaver jeg har lavet for mine kunder 

Projektet gik på at opdatere deres vaskemaskiner med en ny ekstra styring og opdatering af eksisterende software på landsplan for deres kunde Q8 og F24, da de skulle implementere nummerpladescanning og app betaling på deres anlæg.

Jeg har assisteret washtec ved flere installationer af deres vaskemaskiner rundt om i landet hos flere af deres kunder.

Jeg har af flere omgange arbejdet sammen med DI-Teknik på flere af deres projekter. Og vi har i dag et godt samarbejde på div. projekter og de assisterer også mig på projekter, hvor jeg har brug for hjælp eller deres ekspertise.

Projektledelse: Projektet gik ud på, at hele deres vandland skulle rengøres efter vinteren. Jeg skulle stå for planlægning og eksekvering af projektet over de 3 dage det stod på.

Lækagesporing

Jeg har været forbi en større produktionsvirksomhed i Køge, der har 5 produktionslinjer. De kører i døgndrift mandag til fredag. Ved gennemgang af systemet kunne vi finde lækager/utætheder for ca. 125.000 kr. og en besparelse på ca. 11 ton CO2.

Vi har været underleverandør til CBRE Intego som site manager. Projektet gik ud på at der skulle laves føringsveje og trækkes kabler til al strøm og automation på 4 store cementsiloer nede på Femern projektet. Vores opgave bestod i at sørge for at arbejdet blev udført korrekt af de folk Intego havde på pladsen

Et af de projekter jeg har lavet i samarbejde med Dansk El & Teknik har været opdatering og montage af en løsning til registrering af nummerplader og app betaling til Q8 og F24 til deres vaskehaller.

Jeg laver løbende el- og automationsprojekter hos The Whole Company Seimei i Nakskov. Jeg har efterhåden et godt kendskab til deres produktionsfaciliteter og har assisteret ved flere ombygninger.

Jeg assisterer Nohrlund Cocktails med at vedligeholde og udvide deres produktionsfaciliteter. Dette kan både være alm. vedligehold af deres produktionsudstyr, men også ændringer, fejlsøgning og udvidelse af deres udstyr. Jeg laver individuelle løsninger til dem efter behov.

Jeg har været ude på en opgave for Krüger Veolia på Solrød Vandværk, hvor de har installeret et helt nyt CO2 blødgøringsanlæg. De havde udfordringer med lækager på CO2 systemet, hvor jeg har været ude og gennemgå hele deres system.

Om MM Industries ApS

MM Industries ApS drives til daglig af mig Mads Woetmann. Jeg er uddannet maskinmester i 2018 og har siden arbejdet indenfor både bryggeri-, medicinal-, og Pharma industrien. Jeg beskæftiger mig med både projektledelse, sitemanagement, el-teknik/automation og energioptimeringer. Det kan både være på mindre og større projekter. Mit primære fokus ligger indenfor management og energioptimeringer. I august 2022 blev firmaet autoriseret el-installatør.

Mads