Brancher

MM Industries har speciale indenfor optimering og fejlsøgning. Vi arbejder indenfor flere forskellige brancher og har bl.a. indgående kendskab til bryggeri/tapperi-branchen, Pharma og vaskehaller. Derudover laver vi lækagesporing på tryksatte anlæg indenfor alle brancher. 

Produktion og procesanlæg

Med en baggrund i produktions- og bryggeribranchen har vi et godt kendskab til de tekniske processer og en forståelse for nødvendighed for høj oppetid i produktionen.​

Trykluft, gas og vakuumsystemer

Utætheder i systemer under tryk koster årligt industrien mange millioner af kroner. Skal I have gennemgået jeres system for lækager, så tag fat i os.

Vaskeanlæg

Vi har godt kenskab til vaskehalsbranchen og har været med på flere projekter med både ny-installation af komplette anlæg, samt fejlsøgning og mindre opgraderingprojekter.​

Cases

Et udsnit af de opgaver vi har lavet hos nogle af vores kunder

Projektet gik ud på at opdatere deres vaskemaskiner og styringer på landsplan for deres kunde Q8 og F24, da de skulle implementere nummerpladescanning og app betaling på deres anlæg.
Projektledelse: Projektet gik ud på, at hele deres vandland skulle rengøres efter vinteren. Jeg skulle stå for planlægning og eksekvering af projektet over de 3 dage det stod på.
Vi laver flere forskellige projekter sammen med DE&T. Vi har bl.a. assisteret ved opdatering af vaskeanlæg hos Q8 og F24, Samt lavet flere nyopførelser af vaskeanlæg for samme kunder.