Services

Når du køber en ydelse eller service hos MM Industries, kan det f.eks. være fejlsøgning, energioptimering eller installation af maskiner og udstyr.
Uanset opgave, får du altid engagement, know-how og gå på mod.

Automation

Automation gør det muligt at effektivisere og optimere produktions- og procesanlæg. ​

El-teknik

Vi har både el-teknisk baggrund og mekanisk indsigt, hvilket gør at vi kan tilbyde en bred vifte indenfor teknisk arbejde.

Energioptimering

Står I med en energitung produktion, eller er I i tvivl om hvad jeres energi går til. Og kunne I godt tænke jer et overblik over jeres forbrug og muligheder på optimeringer og besparelser?

Lækage sporing på trykluft, gas og vakuum systemer

Utætheder i systemer under tryk koster årligt industrien mange millioner af kroner.
Skal I have gennemgået jeres system for lækager, så tag fat i os.

Verificering af trykluft, gas og vakuum systemer

Står I som bygherre eller entreprenør og skal idriftsætte et nyt anlæg under tryk? Vil I være sikre på at systemet ikke har lækager? Vi tilbyder inspektion og verificering af trykførte anlæg.

Projektledelse

Står I med et projekt, hvor I mangler overblik, hjælp til ekskvering eller bare teknisk sparring, så står vi klar til at hjælpe jer.

Cases

Her er et lille udpluk af nogle af de opgaver vi har lavet for vores kunder 

Et af de projekter vi har lavet i samarbejde med Dansk El & Teknik har været opdatering og montage af en løsning til registrering af nummerplader og app betaling til Q8 og F24 til deres vaskehaller.
Projektet gik på at opdatere deres vaskemaskiner med en ny ekstra styring og opdatering af eksisterende software på landsplan for deres kunde Q8 og F24, da de skulle implementere nummerpladescanning og app betaling på deres anlæg.
Projektledelse: Projektet gik ud på, at hele deres vandland skulle rengøres efter vinteren. Jeg skulle stå for planlægning og eksekvering af projektet over de 3 dage det stod på.